PLAT ASIA Worked on the Design of the Resort in China To Connect Architecture With Nature

PLAT ASIA

PLAT ASIA has worked on the renovation of a resort that takes place in Jiujiang, China. The studio from Beijing generated a connection between architecture and nature. The structure serves as a multi-functional complex where the visitors can come closer to nature stimulating their senses. The building features curved shapes, flexible layouts, and is made from pure materials.

Read also: FENDI HOUSE OPENED A BOUTIQUE WHICH IS LOCATED INSIDE A LUXURY SHOPPING MALL

Design of the Resort in China

The team of professional designers renovated the architecture, landscape, and interiors. The strategy for the design was concentrated on dialogue with nature and humans. The structure repeats surrounding topography, while the organic shapes and the concrete texture offer a pleasant experience. The guests will definitely feel the wander.

Resort in China design

When working on the interior, the architects managed to keep its original structural design and added a cross arch system. Now, due to the new façades, the light enters inside the space. In addition, two different leveled waterscapes were placed in front of the structure.

Did you like this article? We found some news that you will also like to read:

Do you like this article?
no 0

Comments

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

This site uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

You can do what you like and get paid! Write articles on the topic you like, work at home with well-paid work!